Anne Rentenaar

anneHoi Hoi, ik zou mij graag even willen voorstellen.

Ik ben Anne Rentenaar en ik ben geboren op 25-01-1996.

Ik werk sinds 1 januari 2019 bij de Polder Résidence als verzorgende- IG.

Voordat ik hier kwam werken heb ik eerst vijf jaar in de thuiszorg gewerkt. Ik vond dit erg leuk maar was toe aan een nieuwe uitdaging, ik wilde in een team gaan werken.

Voorheen wist ik niet of ik het wel leuk zou vinden om met mensen te werken met dementie, tot dat mijn oma zelf Alzheimer kreeg. Mijn oma heeft tijdelijk even bij ons moeten wonen wegens omstandig heden en toen wist ik het meteen: ik wil werken met mensen met dementie.

Ik vond het zo hartverscheurend om mijn oma telkens zo verdrietig en onrustig te zien en het deed mij altijd erg goed om haar weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Al enige tijd droom ik van deze baan bij de Polder Résidence en wat ben ik blij dat ik hier het team mag komen versterken.

Ik vind het zo mooi om te zien dat alles hier mogelijk is, voor iedere bewoner hebben we veel tijd en aandacht en niks is gek genoeg. Ik kijk mijn ogen uit hier, iedere keer weer.

De activiteiten die we hier doen met de bewoners, daar krijg ik echt energie van.

Ik zie mijn werk niet als werk, maar ga iedere keer weer heen met het gevoel dat ik naar een ‘uitstapje’ ga. Ik hoop dat ik nog jaren bij de Polder Résidence mag blijven werken, ik wil nooit meer anders!

Tot snel!

Groetjes,

Anne Rentenaar