Ivonne Peper

ivonne

Hallo, ik zal me even voorstellen, ik ben Ivonne Peper bouwjaar 1967 en ben getrouwd met Harry en samen hebben we een dochter, Merel en wonen in Hippolytushoef.

Ik werk als verzorgende vanaf de opening van de Polder Residence en heb het hier vreselijk naar mijn zin! Wat Jennifer heeft opgezet is fantasties en kan me in onze omgeving niet zo'n mooie plek bedenken voor mensen met dementie.

Ik vind het erg fijn om deze mensen een veilige en huiselijke oude dag te kunnen bezorgen, waar veel persoonlijke maar ook groeps activiteiten worden verzorgt om de mensen zoveel mogelijk te kunnen laten genieten en deel te laten nemen aan het leven ook buitens- huis. De ogen die stralen en een glimlach op het gezicht van de bewoners maken voor mij het ultieme gevoel van geluk dat we met collega's voor elkaar krijgen om de mensen te kunnen laten genieten van het leven al zijn het soms maar korte momenten voor sommige!

Verder vind ik het erg belangrijk dat de familie zich ook thuis voelt in de Polder Residence, er geen drempels zijn kortom één grote familie!

Ik heb het dus erg naar mijn zin en voel me er erg thuis met Jennifer en al mijn lieve collega's en wat het belangrijkste is ALLE lieve bewoners want daar doe ik het natuurlijk voor!!!!!

 

Groetjes Ivon