Karina Stienstra

karinaMijn naam is Karina Stienstra. Samen met Mike en onze twee dochters Brynne en Anne-Meike wonen wij sinds 2010 in het buitengebied van Breezand. Na een jarenlange zoektocht hadden wij dan toch eindelijk onze vrijstaande droomplek gevonden.

Ik heb na de MAVO eerst mijn Verzorgende diploma behaald en aansluitend daarop mijn Verpleegkundige diploma en speldje in het toenmalige Gemini Ziekenhuis te Den Helder. Een fijne leerplek, vooral de afdeling neurologie waar ik met veel toewijding mijn ervaring als verpleegkundige heb opgedaan. Deze ervaringen heb ik als intercedent voor Tempo-Team uitzendbureau ingezet om in Den Helder en Hoorn een zorgunit op te zetten. Met de papieren voor het uitzendmanagement  op zak ben ik overgestapt naar de functie als directiesecretaresse voor een grote makelaar in Callantsoog.

Toen de geboorte van onze eerste dochter zich aankondigde heb ik full-time voor het moederschap gekozen. Zo’n prachtige 8 jaren lang. De meiden werden steeds zelfstandiger en nu was daar spontaan de tijd voor iets anders. In April 2018 ben ik als interieurverzorgende het zorgteam van de Polder Residence ingestapt. Terug naar de zorg in een andere functie maar met mijn hart vol liefde voor alle bewoners en collega’s in de zorgsector!

Groetjes,

Karina