Rominee Bronke

rominee bronke

Hallo! Mijn naam is Rominee Bronke, ik ben geboren op 30-01-1998 en ik woon bij mijn moeder in Anna Paulowna. In 2012 heb ik een snuffelstage van 30 uurtjes gevolgd bij de Polder Résidence, toen vond ik mijn roeping. Na mijn stage ben ik hier 3 jaar lang vrijwilligster geweest. In de tussentijd ben ik begonnen met de opleiding Verzorgende IG. In het 2e jaar van mijn opleiding kreeg ik te horen dat ik stage mocht lopen bij de Polder Hoeve! Tijdens mijn stage voelde ik echt dat ik hier op mijn plek zit. Na 10 weken stage kreeg ik van Jennifer de vraag of ik als weekend-/vakantie kracht wou komen werken, daar heb ik geen moment over na hoeven denken, natuurlijk!

Na deze 2 jaar ben ik hier in 2017 gestart met de opleiding Verpleegkundige via een BBL traject. Sinds mijn diplomering in 2019 ben ik werkzaam als Verpleegkundige bij de Polder Résidence en ben in 2020 gestart met de opleiding HBO Verpleegkundige!

De visie van Polder Résidence omschrijft precies hoe mijn hart zorg wil bieden. Welzijn is bij ons heel erg belangrijk. Ik omschrijf ons, de bewoners en het sterke zorgteam, als een groot gezin. Samen vullen wij de dagen in, met een ieder zijn eigen wensen en behoeftes. Zo creëren wij voor iedere bewoner geluksmomenten, welke zó belangrijk zijn voor deze doelgroep.

Ik ben dankbaar en voel mij trots dat ik een onderdeel mag uitmaken van dit liefdevolle gezin.

Liefs, Rominee